KFUM-Spejderne i Thorsø

KFUM-Spejderne i Thorsø

En rummelig spejdergruppe

Sommerlejr 2015

14. maj 2015 · Gamle nyheder · Skrevet af Thorsø Spejderne

Til spejdere og forældre KFUM Thorsø

Vi har udsendt den endelige tilmelding til sommerlejren (se den her). Den skal afleveres senest 1. juni 2015 til lederne.
Nogle har fået en medhjælper tilmelding og ikke en rigtig tilmelding . Beklager vi havde ikke set at sedlerne ikke var ens.

Lejren foregår på Moselund spejdercenter i Hinnerup – se www.gudenaa2015.dk
Bæver og ulve fra distriktet er inviteret fra tirsdag d 4. til torsdag d 11. juni 2015. Når vi ankommer er de store spejdere på hike så der er ikke så voldsom trængsel der.
Bævere og ulve skal bo i vore egen telte sammen mad alle de andre bæver og ulve.
Vi har også inviteret faunen Tomnus og nogle af hans venner. Vi skal bo i Narnia og vi skal lave buer og pile, sværd og livseliksir, der kan hele sår. Vi skal skaffe guld og sølv der kan bruges til at betale for kampen mellem løvens hær og  isdronningens hær, for vi skal kæmpe når tiden er inde. Hvis vi vinder kampen så er der selvfølgelig fest torsdag (det håber vi meget vil ske med jeres hjælp).

Vi skal lære en masse andre spejdere at kende, og vi skal se de stores lejre og være sammen om fælles lejrbål onsdag.
Vi får tirsdag aftensmaden serveret så vi får god tid til alt det andet vi skal opleve onsdag er der fællesspisning med grill salat mm.

Er der diæt vi skal melde videre så noter det på tilmeldingen så vi kan give besked til madfolkene. Der kommer en nærmere info til de der melder sig til lejren mht . kørsel og andre praktiske detaljer.

Prisen er 270 kr som betales ved lejrens start. Hvis der er problemer af økonomisk art kan du tale med lederne så vil vi prøve at finde en løsning for alle der vil med skal med.
Vi har været så heldige at der er ledere og forældre der deltager i lejren. Disse er med som ledere i gruppen og skal ikke betale for at deltage.

Spejderhilsen Marianne (tlf. 27811761)